top of page

Elfde van de Elfde, aftrap van Carnaval 2.0

Voor het tweede jaar op rij voert Prins Thomas III zijn leutvorsttaken uit in het Stijlorenrijk. Samen met Jeugdprins Guustaaf staan zij voor een uitdagende taak komend seizoen, namelijk de uitvoering van carnaval 2.0. . Een zichtbaarder carnaval met meer saamhorigheid dan ooit!


Door te zoeken naar alternatieven laten we het carnavalsgevoel niet verloren gaan. Dit hebben beide leutvorsten laten zien tijdens de presentatie op de Elfde van de Elfde. Door middel van een videopresentatie en de live-sessie in Café de Klomp streamde de Stijloren carnaval bij jou de woonkamer in. Het carnavalsgevoel werd letterlijk bij de mensen thuisgebracht met als gevolg een overvloed aan positieve reacties! Carnaval vierend Etten-Leur zette de zorgen even aan de kant om plaats te maken voor wat vertier. Daarom vinden de Stijloren het belangrijk om carnaval op een veilige manier onder de aandacht te brengen!


De komende tijd gaan de Leutvorsten, samen met hun gevolg, aan de slag om vergelijkbare ideeën uit te werken voor carnaval 2021. We Zitte D’r Bóvenop!


Meneer d’n Pliessie nieuw gezicht Jeroen Schoone volgt dit seizoen Pliessie Bert op als Meneer d’n Pliessie. Ondanks de verwachtingen van weinig samen hossen en feesten zal hij zijn beste beentje voorzetten en het carnaval in Etten-Leur een warm hart toedragen, aldus Meneer d’n Pliessie.


Comments


Uitgelichte berichten
Uitgelichte berichten
Recente berichten
bottom of page