top of page

In Memoriam | Jac Wouters

Ons heeft het trieste nieuws bereikt dat afgelopen dinsdag onze oud-, en misschien wel bekendste Prins van Etten, Prins Jakko I, is overleden.


Jac Wouters was gedurende de jaren ‘80 vijf carnavalsjaren leutvorst van het Stijlorenrijk. Dit is niet onopgemerkt gebleven, jong en oud kende Jac en Jac kende iedereen. Hij stond bekend als een vlotte babbelaar, zowel één op één aan de toog als op de grote podia. Jac wierp bij iedereen het carnavalsfeestje in de schoot, zoals bij de kasteleins, kinderen, ouderen, zieken en gehandicapten.


Destijds trok Jac veel vrienden over de streep om deel te nemen aan S.C. de Stijloren. Dit zorgde voor veel verjonging en een enorm goede klik tussen raad van XI en Hofkapel van de Stijloren, nu bekend als Simpelfonie. Verder zocht Jac de verbroedering met K.V. Leurse Leut op.


Naast zijn carrière als Prins was Jac een echte entertainer bij onder andere de Swingers, De Ballekus en Ce Soir. Bij de Ballekus nam Jac het bekendste carnavalsnummer van Etten-Leur op, namelijk ‘’van Leur naar Etten’’.


S.C. de Stijloren wenst iedereen en in het bijzonder de familie veel sterkte met dit grote verlies!
Comments


Uitgelichte berichten
Uitgelichte berichten
Recente berichten
bottom of page