top of page

Jacques Veraart en Miep van den Berg benoemd tot ereleden

SC de Stijloren is twee ereleden rijker: Jacques Veraart en Miep van den Berg. Al vele jaren zorgen zij voor een fijne thuisbasis voor SC de Stijloren. Nu het café is overgenomen en Jacques en Miep een stapje terug doen, werd het tijd voor een mooie waardering voor alle verdiensten.

Sinds 2007 zijn de Stijloren 'thuis' bij Jacques en Miep. Niet alleen tijdens de carnavalsdagen, maar ook in de aanloop naar carnaval en tijdens alle vergaderingen staan zij voor ons klaar. Erelidmaatschap is een unieke gebeurtenis. In de geschiedenis gingen slechts één erelid hem voor: Dries Geldtmeijer. Het staat symbool voor een eeuwigdurende verbintenis aan de Stijloren als blijk van waardering.

Jeroen van den Heuvel ontving, als nieuwe eigenaar van café-zaal Marktzicht, een prinselijke onderscheiding uit handen van Prins Thomas II.


Wim van den Berg 33 jaar lid

Het feest was nog niet gedaan. Wim van den Berg werd in het zonnetje gezet. Hij zet zich al 33 jaar lang in voor het Stijlorenrijk. In de afgelopen 33 jaar is hij van onschatbare waarde geweest. Zowel binnen het bestuur (als secretaris, vice-voorzitter en bestuurslid), als Adjudant (9x) en als vaste waarde binnen de Raad van XI. Daar hoort een passende beloning bij. Vanaf heden draagt Wim de 'Gouden kiel'.


Gerard van der Wielen 22 jaar lid

Ook onze voorzitter had een feestje te vieren. Gerard is inmiddels al 22 jaar lid van De Stijloren. Een vaste waarde binnen de club. Naast het voorzitterschap heeft Gerard lang de secretarisrol vervult. De meeste van jullie kennen hem waarschijnlijk als Pliessie Wout. Maar liefst dertien jaar (!) mochten de diverse hoogheden op hem rekenen. Gerard ontving een onderscheiding voor zijn verdiensten.

Comentarios


Uitgelichte berichten
Uitgelichte berichten
Recente berichten
bottom of page