top of page

Lotenverkoop voor de Stijlorenloterij is gestart

De Stijlorenloterij ter ondersteuning van het Stijlorenrijk is weer gestart. Draag jij het Stijlorenrijk een warm hart toe? Koop je loten bij een van onze leden, tijdens de deurverkoop of stuur een berichtje.

Jaarlijks organiseert SC De Stijloren een loterij. De opbrengst van deze loterij komt geheel ten goede aan het Ettens carnaval. Van deze opbrengsten doen we investeringen in bijvoorbeeld kleding of evenementkosten. Deze inkomsten zijn hard nodig. De Stijloren kunnen niet volledig afhankelijk zijn van externe sponsoring.

Loterij

Er worden jaarlijks 6.000 loten gedrukt die door al onze leden worden verkocht. De prijs van de loten is € 1,00 per stuk. Vanaf januari kunnen er ook loten via de website worden besteld. De “winkans” ligt ongeveer op 0,7%! En de prijzenpot heeft een waarde van circa € 1.500.


Prijzen

Carnaval in het Stijlorenrijk is een lokaal feest. De prijzen van de loterij worden zoveel mogelijk bij lokale ondernemers verkregen of gekocht. Gelukkig zijn er veel ondernemers die producten of diensten willen sponsoren. Daar zijn wij heel erg blij mee! Enorm bedankt sponsoren!

Benieuwd naar de prijzen? Neem snel ‘n kijkje op https://www.scdestijloren.nl/loterij.


Ook sponsoren?

SC De Stijloren is heel erg blij met de sponsoren van de loterij. Hoe meer prijzen gesponsord zijn, hoe meer de loterij uiteindelijk opbrengt voor het goede doel: carnaval in het Stijlorenrijk! Draagt u als ondernemer het Stijlorenrijk een warm hart toe, en bent u bereid een product of dienst te verloten in onze loterij? Neem dan contact op met sponsoring@scdestijloren.nl.Comments


Uitgelichte berichten
Uitgelichte berichten
Recente berichten
bottom of page