top of page

Online Hofkapel "De Corona's"

Aparte tijden vragen om aparte uitdagingen. Daarom lanceert S.C. de Stijloren een nieuw ludiek initiatief: online Hofkapel de Corona's. Geen zin om verveeld thuis te zitten? Carnavalsfanaat? Enthousiast om muziek te maken in een gezellige online setting? Dan is Hofkapel de Corona's, 's werelds grootste online (thuis)dweilband, iets voor jou! 


Wat zijn we van plan?

Tijdens de lockdowns zijn verschillende orkesten aan de slag gegaan om een zogenaamde ''corona home video'' op te nemen. Iedere muzikant neemt thuis een vooraf gekozen muziekstuk op. De muzikant filmt zichzelf terwijl hij of zij het muziekstuk aan het spelen is. Vervolgens worden de filmpjes verzameld en de muziek onder elkaar gemonteerd. Hieruit ontstaat een volwaardig orkest op film! Voor een voorbeeld van Harmonie Constantia klik hier.

S.C. de Stijloren gaat hetzelfde organiseren, maar dan in een carnavalsthema! 


artikel gaat verder onder foto

Welk carnavalsnummer?

Het nummer wordt bekendgemaakt op 11 december. Daarna worden de partijen verstrekt. 


Wanneer kan ik meedoen?

Speel jij slagwerk, trompet, trombone, saxofoon, bariton of bas? Dan kan jij deelnemen aan de 's werelds grootste online (thuis)dweilband! Verder worden er geen limieten gesteld aan ervaring, leeftijd, aantal deelnemers, je gewicht, lengte, Brabander of niet, iedereen kan dus deelnemen. Ben je jonger dan 16 jaar? Laat een van jouw ouders of verzorgende even contact opnemen via 06-23 971 843.


Hoe werkt het? 

Comments


Uitgelichte berichten
Uitgelichte berichten
Recente berichten
bottom of page