top of page

Oud-penningmeester Aad Blok ontvangt zilveren Moeierboom

Onze Aad heeft als blijk van grote waardering voor zijn vrijwillige inzet voor de Etten-Leurse gemeenschap het zilveren Moeierboomspeldje ontvangen van Jac van Dongen.


Binnen de Stijloren heeft Aad maar liefst 19 jaar de rol van penningmeester vervuld. Dankzij zijn financiële kennis heeft hij de Stijloren financieel gezond weten te houden, maar waarschijnlijk kent het publiek Aad van de muntenverkoop tijdens de vele activiteiten van S.C. de Stijloren.


Daarnaast heeft Aad de waterpolotak van DIO opgericht en op de kaart gezet. Hij heeft deel uitgemaakt van de WMO-adviesraad en vandaag de dag nauw betrokken bij de protestantse gemeenschap, waar hij ouderen helpt met het invullen van de belastingaangifte en ondersteunt bij de financiën van verschillende mensen.


Op 25 september wordt Aad 88 jaar oud, maar ondanks zijn leeftijd weet hij als geen ander om te gaan met de nieuwste digitale snufjes op het gebied van financiën.


Aad, namens S.C. de Stijloren en de gehele gemeenschap van Etten-Leur: bedankt voor alles wat je voor ons hebt gedaan en nog steeds doet!
Comments


Uitgelichte berichten
Uitgelichte berichten
Recente berichten
bottom of page