top of page

Stijloren bellen bij u aan

ETTEN-LEUR – Op 11-11 zijn de Stijloren, zoals elk jaar, weer gestart met de huis-aan-huis verkoop van de loten. Gedurende de wintermaanden doen de leden een oproep op u om loten te kopen. In totaal zijn 6.000 loten te koop welke voor het overgrote deel huis-aan-huis in groepsverband worden verkocht op zaterdagen van 11:00 tot 13:00.


Met de opbrengst van de loterij worden verschillende evenementen georganiseerd zoals Carnaval op de Markt. Daarnaast draagt de loterij bij aan activiteiten voor de jeugd, gehandicapten en ouderen. Op deze manier kan carnaval door iedereen in het Stijlorenrijk gevierd worden. Voor de goede gang van zaken: alle zogenaamde ‘natjes en droogjes’ worden door de leden zelf betaald.


Prijzen

De prijzenpot voor de trekking op 12 februari 2023 is weer goed gevuld: De eerste prijswinnaar mag samen met zeven anderen een poging tot ontsnappen wagen in de Escaperoom Etten-Leur. Voor de muziekfanaten biedt de tweede prijs een JBL Bluetooth Speaker van Hoppenbrouwers en de creatieve geesten kunnen los met de derde prijs: klompen schilderen bij de Memoerhoeve. Daarnaast zijn nog een flink aantal troostprijzen.


Comentarios


Uitgelichte berichten
Uitgelichte berichten
Recente berichten
bottom of page