top of page

VrijMiBo: Kom samen met je collega´s carnaval aftrappen op de Markt in ‘t Stijlorenrijk!

Op vrijdagmiddag 17 februari organiseert Stichting Carnaval op de Markt de VrijMiBo. Tussen 16:00 en 18:00 uur luiden we samen met Etten-Leurse bedrijven het carnaval in. Samen proosten we op een geslaagd carnaval voor iedereen met muziek van ‘Hitjesdag’. Thema van de VrijMiBo is ‘Back to Business’. Samen storten we ons op het feest der feesten in het Stijlorenrijk waarbij verbinding en verbroedering centraal staat. Natuurlijk is er volop mogelijkheid om bekenden te ontmoeten of te netwerken.


Een succesvolle eerste editie vorig jaar, gaf volop motivatie en arbeidsvitaminen voor een vervolg. Dit jaar duurt het feest van vrijdag tot maandag. Ook dit jaar zorgen we voor een voor iedereen vrij toegankelijk feest. De hele carnaval is er een bomvol programma waarin elementen zoals optochten en MaMi weer op de vertrouwde momenten voorbij komen. Daaromheen is er een programma met uiteenlopende artiesten; van Ferry van de Zaande tot DJ Jantje.


Bij ‘speciale gasten’ geven we de komende weken een ‘startpakket af’. Een verzameling lekkers waardoor zelfs de meest stugge collega vlotjes de polonaise meeloopt. Meer info? www.scdestijloren.nl of mail naar info@scdestijloren.nl.Comments


Uitgelichte berichten
Uitgelichte berichten
Recente berichten
bottom of page