top of page

‘Wad ‘n uisouwe!’ is het nieuwe motto in het Stijlorenrijk tijdens het volgende carnavalsseizoen

‘Wad ‘n  uisouwe’ is het nieuwe motto in het Stijlorenrijk tijdens het volgende carnavalsseizoen

Nog aan het nagenieten van carnaval 2024? De Stijloren bereiden zich alvast voor op het komende carnavalsseizoen. Tijdens de Houdoe-avond presenteerde S.C. De Stijloren het motto van het Stijlorenrijk voor carnaval 2025.


Huishouden met een knipoog

De gemiddelde carnavalsvierder herkent het vast wel. Tijdens carnaval schiet het huishouden er een aantal dagen bij in. De was ligt opgestapeld tot het plafond, de accessoires liggen door heel het huis en er liggen kilo’s confetti in bed. Kortom: ‘Wad ‘n uisouwe’!


Zo’n motto, hoe komt dat nu tot stand?

Het motto is een echte carnavalstraditie. Het inspireert carnavalsvierders, zoals de diverse optochtdeelnemers, om met de motto’s van het Stijlorenrijk en Ut Zwaajgat aan de slag te gaan. Een select gezelschap binnen S.C. De Stijloren doet een aantal voorstellen. Samen vormen zij de mottocommissie. De ledenvergadering van de Stijloren kiest vervolgens het motto via een stemming. Ook niet-leden kunnen voorstellen meegeven aan de mottocommissie. Heb je zelf een leuk idee? Mail je suggestie naar info@scdestijloren.nl.

Comments


Uitgelichte berichten
Uitgelichte berichten
Recente berichten
bottom of page