top of page

Gouden plaat voor Leo en Theo Laveloos

ETTEN-LEUR - Het winnen van de Ziengaovut heeft voor het dou Leo en Theo Laveloos bepaald geen windeieren gelegd. Zo kregen Leo en Theo onlangs een gouden plaat uitgereikt uit handen van manager Sjonnie Trekhaak. Dit alles gebeurde in een live radio uitzending van Rucphen FM. Uiteraard een hoogtepunt in onze carrière aldus een onthutste Leo. 

Ondertussen zijn het drukke tijden voor het populaire duo, zo hebben ze een live optreden gedaan voor Omroep Brabant voor het programma carnaval vurraf en is er een videoclip opgenomen (in samenwerking met De Stijloren en De Leurse Leut) van het nummer met de titel: Ak 'r mar un foto van gemaokt. Met deze videoclip zullen Leo en Theo meedoen met de Banavalsliedverkiezing als zijnde liedje 2 om op te stemmen. Ondertussen staan ze ook in de carnavals top 30 van Radio Drimmelen. Tsja we zitten in een rollercoaster, aldus Theo. Onlangs stonden we tijdens de opwaarmavond zelfs in het voorprogramma van Angelique van Elteren. Ook het Duo Sjansee hebben we op deze wijze mogen ontmoeten. Om alles in goede banen te leiden hebben we onlangs een manager aangesteld (Sjonnie Trekhaak). Hij regelt het vervoer, drank, podiumopstelling, gages, catering e.d. zodat wij ons hoofd volledig leeg kunnen maken voor de optredens. Hij vult als het ware onze agenda's. Zo hebben we afgelopen week ook onze promotietour gedaan bij de betere horeca etablissementen van Etten en De Leur ter promotie van het Nederlandstalige carnavalslied. Bemoedigend was ook de enorme opkomst bij onze allereerste fanclubdag. Ook met de merchandise loopt het goed, zo zijn er uiteraard de Leo en Theo Laveloos cd's, bierglazen, afvalbakken, sjaaltjes (mokken zijn uitverkocht) en blijft er een onverminderde vraag naar de Leo en Theo Laveloos badhanddoeken. Ook merken we dat de Leo en Theo outfits steeds populairder aan het worden zijn, je ziet ze dan ook op steeds meer plaatsen en evenementen opduiken. Achter de schermen wordt hardop nagedacht over een theatertour "De Achteraf Tour", aldus de manager. Dit zou dan in het voorjaar moeten plaatsvinden i.v.m. de drukke carnavalsperiode die nu voor ons ligt. Een periode waarbij u Leo en Theo met muzikale ondersteuning van De Simpele Fonse dus veelvuldig tegen kunt komen. Wilt u vanaf uw luie zetel alvast genieten Van Leo en Theo dat kan. De videoclip is te vinden op You tube. Maar er gaat uiteraard niets boven een live beleving van een optreden van Leo en Theo Laveloos en De Simpele Fonse. Leo en Theo zijn ook niet te beroerd om een handtekening uit te delen (mits een pen aanwezig)! Foto's tijdens optredens kunnen eventueel gemaakt worden in overleg met de manager i.v.m privacy redenen.

Uitgelichte berichten
Uitgelichte berichten
Recente berichten
bottom of page