top of page

Uitzending gemist | Prijsuitreiking Jil 't Dörp Bakt

Kijk hier de prijsuitreiking van Jil ’t Dörp Bakt terug.


Voorafgaand aan de carnavalsdagen konden fanatieke taartenbakkers zich opgeven voor Jil ’t Dörp Bakt. Het thema dat centraal stond was, hoe kan het ook anders, carnaval! En daar voldeed de taart van Wendy in alle opzichten aan samen met de onweerstaanbare smaak.


De taarten werden door een professionele jury van de Smaakmakers Etten-Leur beoordeeld op uiterlijk en smaak. Na de prijsuitreiking zijn de taarten geschonken aan de ouderen en zieken van het Het Anbarg, Kloostergaard en Zusters van Franciscanessen.


Bekijk hieronder de andere creaties. 

Wendy wint Jil 't dörp bakt!


Bericht 17-2-2021:

Wie heeft de mooiste taart gebakken? De Smaakmakers Etten-Leur en SC de Stijloren vormden gezamelijk de jury bij taartenbakwedstrijd Jil 't dörp bakt, maar makkelijk was de keuze niet. Dat er zoveel mooie en lekkere taarten mee zouden doen hadden we nooit verwacht. Het overtrof alle verwachtingen!

"Om je vingers bij af te likken!"

Bij de beoordeling ging het niet alleen om het uiterlijk maar ook om de smaak van de taart. Uiteindelijk werd op dinsdag 16feb. Wendy gekozen als winnaares van Jil 't dörp bakt 2021. Hieronder het juryrapport m.b.t. haar creatie en foto's van alle andere deelnemers.


Rapport Wendy

Het is een geweldig mooie taart. Met een mooie versiering en het goud geeft een goede toevoeging. Je hebt natuurlijk niet voor niets gewonnen!


Smaak

Het was een lekkere taart en deed niet onder aan het uiterlijk.


Thema carnaval

Het thema carnaval is duidelijk te zien en erg mooi uitgevoerd. De maskers en confetti zijn mooi toegevoegd.

Een erg mooie taart complimenten.


Foto inzending WENDY


De overige inzendingen van Jil 't dörp bakt 2021" waren:Inzending SARAH:Inzending MYRIAM en JASMIJN:Inzending JOKEInzending ZOË:
Inzending INGRID:Inzending TINEKE:Inzending WIES:Inzending BENTHE:Inzending YOERI:Inzending RIET:Inzending EVA:
Inzending WILLEM:


Comments


Uitgelichte berichten
Uitgelichte berichten
Recente berichten
bottom of page