HOUDOE!

March 30, 2019

Gezellig nog een keer terugblikken op carnaval 2019? Speciaal voor optochtdeelnemers, verenigingen, blaaskapellen en liefhebbers organiseren wij op zaterdag 30 maart de “Houdoe Avond”.  Tijdens dit traditionele halfvastenbal bij Café zaal Hof van Holland worden tevens de geldprijzen uitgereikt aan de prijswinnaars van de 50e gezamenlijke Grote Optocht, en zullen S.C. De Stijloren en KV Leurse Leut hun motto’s voor het nieuwe carnavalsseizoen bekendmaken. 

Aanvang 20.00 uur, entree gratis. M.m.v. Jesa Drive-in-Show.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten
Uitgelichte berichten

Motto carnaval 2021 is bekend!

April 11, 2020

1/4
Please reload

Recente berichten

February 27, 2020

Please reload

Archief
Please reload

  • Instagram
  • Facebook
  • Snapchat
  • Youtube

© 2019-2020 SC De Stijloren | Etten-Leur

info@scdestijloren.nl