Uiterste concentratie bij Nar Stefanus!

November 25, 2019

Afgelopen weekend streed Nar Stefanus tegen negen andere narren op het Narrenfestijn. De narren speelde drie spellen waarbij zowel fysiek als mentale krachten een grote rol speelde. Het meesterbrein achter de spellen en tevens gastheer was Nar Joerike uit Ut Zwaajgat.

 

Na de uitputtingsslag volgde even een moment van rust voor de narren, maar van rust was weinig te bekennen. De spanning was om te snijden voorafgaand aan de prijsuitreiking. Na wat polonaises en pilskes was het dan eindelijk zo ver.

 

Aan Prins Carolus I de eer om de “Jirste Nar Van Ut Zwaajgat” bekend te maken. Ennn dat is geworden… Nar Jubke uit het Grasduinersdurp! Nar Stefanus en alle andere Stijloren feliciteren hem met de overwinning!

 

Onze Nar Stefanus ging met een welverdiende tweede plaats naar huis!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten
Uitgelichte berichten

Motto carnaval 2021 is bekend!

April 11, 2020

1/4
Please reload

Recente berichten

February 27, 2020

Please reload

Archief
Please reload

  • Instagram
  • Facebook
  • Snapchat
  • Youtube

© 2020 SC De Stijloren | Etten-Leur | Privacybeleid

info@scdestijloren.nl