top of page

"Jil 't dörp bakt" is terug!

Ben jij gek op bakken? Doe dan mee met onze carnavaleske “Jil ’t dörp bakt” gebaseerd op het populaire tv-programma “Heel Holland Bakt”. De bakwedstrijd is voor jong en oud en wordt georganiseerd door SC de Stijloren in samenwerking met De Smaakmakers, Jumbo Kerkwerve en Albert Heijn Pollemans. Na afloop is de prijswinnende creatie voor De Smaakmakers en gaan de overige creaties naar Het Anbarg, De Kloostergaard en de Zusters Franciscanessen van Etten.

Je bakt dus voor senioren en mensen met een beperking. Iedereen verdient immers een vleugje carnaval in deze moeilijke tijden! Maar er worden ook twee carnavaleske bakpakketten verdeeld aan de winnaars, deze worden mede mogelijk gemaakt door De Smaakmaker, Jumbo Kerkwerve en Albert Heijn Pollemans.

Spelregels · Bak je mee? Het maximum aantal deelnemers is 20 dus meld je vóór 25 februari aan · Bak een heerlijke creatie; taart, koekjes, cake, wat dan ook lekker is in het thema van carnaval! Maak het zo gek mogelijk! · Lever je creatie in bij de Smaakmakers op maandag 28 februari tussen 09:00 en 10.00 uur. · Zet je creatie binnen op tafel weg. Dit kan alleen langs de linkerzijkant van het gebouw. De ingang is op de afdeling banket (dit staat aangegeven). · Houd je uiteraard aan de coronaregels, dus vergeet je mondkapje niet bij het afgeven op 28 februari.


Inschrijven kan op: www.scdestijloren.nl/jiltdorpbakt Jury? De jury bestaat uit een bakkersleerling, 1 cliënt van De Smaakmakers en Jeugd-Prins Guustaaf met zijn protocol. De winnaars worden via onze social media bekend gemaakt en persoonlijk contact mee opgenomen.

Comments


Uitgelichte berichten
Uitgelichte berichten
Recente berichten
bottom of page